28 de juliol 2013

La Fira Internacional de Teatre Integratiu tanca la seva vuitena edició a Santa Coloma




publicat per
www.elperiodico.cat
19 de juliol de 2013
L. N. / Santa Coloma de Gramenet

La clausura se celebrarà diumenge al Teatre Sagarra

La Fira Internacional de Teatre Integratiu (FITI) encara aquest cap de setmana la recta final al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet. Tres dies en els quals se celebraran les últimes activitats d'un festival que es va posar en marxa el 6 de juliol i que reivindica la igualtat d'oportunitats entre persones amb discapacitat i sense.

La programació de divendres inclou l'espectacle 'El viatge d'un Verdi' que repassa l'àrees d'òpera més destacades de Verdi i el film 'El camino està en ti' al Club Social Gramenet; però també tallers d'expressió i moviment corporal celebrats divendres al matí.

Dissabte, la companyia de Tarragona Al Trot Teatre pujarà a l'escenari del Sagarra amb 'La fi del Món' que interpel·la l'espectador per plantejar-li què faria si quedessin 45 minuts per a la fi del món.

Diumenge es tancarà el FITI amb el teatre familiar del Dolfins i 'L'última pirueta' de la companyia Diversitat Teatrel de Barcelona. Després d'aquests espectacles, a la vuit del vespre, se celebrarà un teatre fòrum, en què es planteja una situació de crisi en una família en què la filla petita pateix una malaltia mental i l'àvia té alzheimer.

La clausura se celebrarà al mateix Teatre Sagarra que ha acollit els espectacles de la fira amb una festa final al ritme d'Units pel Gospel sota la direcció de Laura Flores.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...