14 de setembre 2020

“Veganos, el musical” és la cita d’aquest setembre a La Passió d’Olesa



La Passió d’Olesa reprèn aquest mes de setembre l’activitat teatral després de l’aturada obligada per les mesures per prevenir el coronavirus. La cita serà els dies 19 i 20 de setembre amb ‘Veganos, el musical’, una història sobre l’amor en temps de Tinder.
Protagonitzada, entre d’altres, per l’olesà Joan Gil, ‘Veganos, el musical’ és una divertida història on l’amor, el fast food i el veganisme es donen la mà. Amb llibret i direcció d’Estanis Aboal, i partitura i direcció musical de Jesús Horcajo, el repartiment del musical el completen Laura Miquel i David García Llop.

Les dues representacions tindran un aforament limitat -més reduït de l’habitual per les mesures de prevenció del coronavirus- i el públic haurà de dur mascareta en tot moment*. Públic i actors compartiran l’escenari. La representació del dissabte 19 de setembre serà a les 20h, i la del diumenge 20, a les 18.30h.

Les entrades es posaran a la venda uns dies abans de les representacions i es podran comprar a la Secretaria de l’entitat (C/Anselm Clavé, 109) de dilluns a divendres de 17 a 21h.
El preu de l’entrada general és de 12 euros, i els col·laboradors i col·laboradores de La Passió d’Olesa la podran adquirir a 10 euros presentant el carnet.

Sinopsi
Has lligat alguna vegada per Tinder? És una merda, oi? Mai saps què t’hi trobaràs. Així comença la nostra història… l’Abel, un noi modern, una mica friki, coneix per casualitat a la Clara a un McDonald’s.
Ella és tot el que ell ha somiat, és perfecta, tret d’una cosa… és vegana!
La Clara es pensa que l’Abel és Gamer23, el noi amb el que havia quedat per Tinder, i Abel intentarà allargar la mentida tot el que pugui perquè Clara és la noia de la seva vida.
Podrà un addicte al fast food conquerir l’amor d’una activista alimentària?

Fitxa artística
Llibret i direcció: Estanis Aboal
Partitura i direcció musical: Jesús Horcajo
Intèrprets: Joan Gil, Laura Miquel i David García Llop
Disseny de so: Pol Pujol
Disseny de Llum: Jordi Ventosa (Toti)

Producció: Anònims Produccions
Durada: 1h 25min

*Infoespectador: per les mesures de prevenció del coronavirus vigents, tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19 o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els 14 dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta.

La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

+ info – publicat per
lapassio.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...