01 de setembre 2020

El Maldà afronta la tardor i l’hivern apostant per la dramatúrgia contemporània




El Maldà encetarà el 6 de setembre la nova temporada 20-21 amb una clara aposta per la dramatúrgia contemporània que inclouen dues estrenes i dos retorns esperats. Text, música i sobretot mirada crítica cap al paper de la dona a la nostra societat present i passada marquen també la línia de programació que va de setembre a desembre. “Reobrirem al setembre amb moltes ganes i totes les mesures de seguretat complint totes les normatives del PROCICAT“, comenten des del petit teatre situat al Carrer del Pi de Barcelona.

L’èxit Barbes de balena, amb dramatúrgia d’Anna Maria Ricart i dirigit per Mònica Bofill, tornarà per fer la seva quarta temporada. El relat de la història de Dolors Aleu i Riera, la primera doctora a l’Estat Espanyol, està protagonitzat per la seva besnéta Núria Cuyàs, acompanyada de l’actriu Cinta Moreno, la pianista i compositora Ariadna Cabiró i la coreògrafa i ballarina Anna Romaní.

+ info – publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...