16 d’octubre 2020

L’OBRA DE TEATRE 'EL CRÈDIT' ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA A LA PASSIÓ D’OLESA

 


Els beneficis de l’obra es destinaran al projecte de construcció d’una segona sala per poder acollir formats teatrals reduïts

La Passió d'Olesa de Montserrat acull aquest cap de setmana una nova obra de teatre, 'El crèdit'. El text de Jordi Galceran el dirigeix Jaume Figueras amb la interpretació d’Ignasi Campmany i Jaume Paltor. L'obra és una comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació i les relacions humanes.

L’Antoni s’adreça a una entitat bancària per demanar un crèdit però el director decideix denegar-li. Així comença la trama d’aquesta obra de teatre que anirà desenvolupant una història que atraparà l’espectador des del primer moment i que s’anirà complicant.  Jaume Figueras, director de l’obra 'El crèdit' explica que és una crítica a la funció que haurien de tenir les entitats bancàries, "molt diferent de la que realment tenen". Figueras avança que el muntatge s’ha treballat durant tot l’estiu i ha destacat el nivell d’interpretació que assoleixen els dos actors.

Jaume Figueras ha destacat que a l’hora de plantejar el muntatge, "es va buscar que l’obra tingués un punt de proximitat amb el públic". Per aquest motiu, l’escenari del teatre de La Passió serà el lloc on es representarà i també s’hi ubicaran les grades per a les persones assistents. Figueras ha destacat que hi haurà grades al frontal i als laterals de l’escenari.

L’espectacle garantirà les mesures de seguretat que marca el Procicat per als espectacles culturals: distància de seguretat, gel hidroalcohòlic i el públic amb mascareta durant tota la representació. Jaume Figueras assegura que és una nova manera de poder gaudir el teatre que ha esdevingut imprescindible per tal de continuar podent oferir i consumint cultura. En el cas dels actors, no portaran mascareta. De fet, Jaume Figueras ha destacat que l’obra 'El crèdit' es va escollir, entre d’altres, "pel fet de només comptar amb dos actors sobre l’escenari".

L’aforament és limitat i ja es poden reservar les entrades a la secretaria de La Passió. L’entrada general és de 12 euros i 10 per a col·laboradors i col·laboradores de La Passió. Els beneficis de l’obra es destinaran al projecte de construcció d’una segona sala per poder acollir formats teatrals reduïts. Per a Jaume Figueras, aquest espai estalviaria un important sobreesforç de muntatge de tarimes i grades i es guanyaria en comoditat per l’espectador.

L’obra s’estrenarà el divendres 16 d’octubre a les 22 h. També hi haurà representacions el dissabte a les 20 h i el diumenge a les 18:30 h. L’aforament és limitat a 77 entrades per representació.

 

+ info – publicat per

olesademontserrat.cat


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...