05 d’octubre 2020

Temporada Alta es reinventa apostant per la producció i exhibició online. La programació A distància arranca amb una cinquantena de propostes en diferents gèneres

 


El festival programa 5 espectacles pensats per viure en directe a través de la plataforma de Zoom i per a un públic reduït.
Temporada Alta celebra enguany una 29a edició marcada per la pandèmia de la Covid19 i es reinventa i incorpora una línia de programació a distància que s’afegeix a l’habitual programa presencial que es va presentar fa unes setmanes.
L’accés serà des del web de Temporada Alta que estarà connectat a un nova plataforma de distribució de continguts. Un cop allà, l’espectador pot escollir entre diversos tipus de propostes organitzades en 6 canals diferents: Nous formats, propostes en diferents formats, propostes d’aforament reduït per veure en directe en una videotrucada conjunta a l’Espai Zoom, Emissions en directe d’espectacles de la programació presencial, un Catàleg de gravacions d’obres destacades de la història del teatre europeu contemporani, Càpsules d’arts escèniques per consumir de forma ràpida i gratuïta, i un recull de propostes de creació audiovisual vinculades a Temporada Alta al canal anomenat Audiovisual TA.
La programació A distància arrancarà el dia de la inauguració del festival, el 7 d’octubre, amb una cinquantena d’espectacles, però al llarg de les setmanes s’aniran renovant i ampliant els continguts. D’aquesta cinquantena de primeres propostes que s’anuncien, 22 son internacionals, 4 son coproduccions del festival i 6 són estrenes absolutes. Entre elles, destaca la proposta de Cabosanroque que presentarà un muntatge en format virtual pensat per descarregar-se i escoltar dins un supermercat anomenat Audioguia per a supermercats en temps de pandèmia. Ho explica Laia Torrents de Cabosanroque.
Les entrades per la programació A distància es posen a la venda a partir d’avui al web de Temporada Alta i el preu oscil·la entre els 3 i els 10 euros.
 
+ info – publicat per
girona.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...