15 de setembre 2021

Roger Mas encapçala la temporada de tardor de La Sala d'Argentona

 

En l'àmbit teatral destaquen les noves propostes de La Calòrica i de Jordi Casanovas, entre d'altres
El proper 9 d'octubre arrencarà la temporada de tardor de La Sala d'Argentona, amb espectacles escènics i musicals d'alt nivell. Propostes com la del cantautor solsonenc Roger Mas destaquen en la programació d'enguany, que també inclou preestrenes i grans noms en l'àmbit teatral.
 
El 9 d'octubre la companyia La Calorica, una de les més importants i premiades en l'àmbit català del moment, presentarà una nova versió de l'obra 'Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I', El 15 d'octubre serà el torn de la nova proposta de Jordi CAsanovas, 'Alguns dies d'ahir', amb actrius com Míriam Iscla. I el dia 23 arribarà 'Les irresponsables', amb Marta Marco i Nora Navas encapçalant el repartiment.
 
L'oferta musical arriba liderada per Roger Mas, que el 29 d'octubre presentarà el seu nou disc 'Totes les flors'. Els herois locals Ebri Knight portaran a La Sala el seu folk rock ple d'energia, presentant el disc 'Carrer' el 12 de novembre.
 
La companyia Leandre Clown, que ha preparat el seu esepctacle a La Sala, l'estrenarà el 7 de novembre. Porta per títol 'N'importe quoi' i promet una nova mescla d'humor i tendresa marca de la casa.
 
Les entrades i abonaments per als espectacles de la Temporada 2021 es podran adquirir de manera anticipada a partir del dilluns 27 de setembre, des de les 9 del matí, a través del web www.argentona.cat/entrades  o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, amb cita prèvia.
 
+info – publicat per
capgros.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...