30 de setembre 2021

S’engega el càsting per ‘Els Pastorets’ a Sant Julià

 

Serà en format audiovisual i s’hi poden presentar actors i actrius a partir de cinc anys
 
Cada Nadal, una de les cites ineludibles de les festes són ‘Els Pastorets’, que enguany arriben a la 28a edició. Ho fan amb una direcció renovada a càrrec de Cristina Pericas i Núria Montes en l’ajudantia. A causa de la situació sanitària, i de la mateixa manera que es va fer l’any passat, el càsting tornarà a ser en format audiovisual. Està dirigit a actors i actrius a partir de cinc anys, i es pot fer de forma individual o col·lectiva, en el cas dels nuclis familiars.
 
Els aspirants han de presentar un vídeo original i divertit d’una durada màxima d’un minut i en format horitzontal. Ha de constar d’una breu presentació i contestar a diferents qüestions, com el personatge que es voldria fer i el que no, si es toca algun instrument especificant-lo i si es vol cantar, entre d’altres.
 
El termini d’entrega finalitza el divendres 1 d’octubre i el vídeo s’ha d’enviar per whatsapp al telèfon 325 224 o bé al correu electrònic cultura@comusantjulia.ad.
 
+ info – publicat per
altaveu.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...