01 d’octubre 2021

Arriba el Festival “Sense Portes” edició 2021

 


El primer cap de setmana d’octubre les arts de carrer tornen a omplir els carrers d’Argentona!
Després d’haver superat el passat 2020 una edició especial molt marcada per la pandèmia, entomem l’edició del 2021 amb moltes més ganes i il·lusió i encoratjats per la feina feta durant tot l’any i pel suport del festival i de la vila d’Argentona al sector de les arts de carrer.
Aquest any, malauradament, el context sanitari continua condicionant la 9a edició del Festival Sense Portes. Tot i això seguim ferms amb la voluntat i l’objectiu d’oferir-vos una proposta artística d’arts de carrer de qualitat i propera.
Amb totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats, aquesta edició pretén continuar acostant la cultura i els drets culturals, com a bé essencial, a la ciutadania i donant suport al sector cultural.
El festival arriba a la novena edició compromès amb la vila i el territori, en el seu vessant més artístic i cultural, gràcies a la participació i col·laboració del Col·lectiu Sense Portes.
El Festival Sense Portes pretén continuar sent un referent en el món de les arts de carrer, en l’àmbit comarcal i nacional, amb un paper fonamental del voluntariat i la participació ciutadana.
 
+ info – publicat per

https://www.festivalsenseportes.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...