27 d’octubre 2021

‘Blancaneus’ obrirà la temporada de Joventut de la Faràndula després d’un any en blanc

 


Després d’una temporada en blanc a causa de la pandèmia, Joventut de la Faràndula torna amb força per encetar una nova temporada teatral a la ciutat. La Blancaneus i els set nans serà la primera proposta de l’entitat, seguida del Préssec gegant, que es va haver d’interrompre pel confinament, després arribaran Els Pastorets i es podrà estrenar, després de dos intents, Aladí.
Joventut de la Faràndula aixecarà el teló el proper 6 de novembre amb un muntatge que fa més de 10 anys que es va estrenar i que va aconseguir aplegar més de 10.000 espectadors entre el Teatre La Faràndula de Sabadell i el Teatre Poliorama de Barcelona.
La Blancaneus i els set nans, dirigida per Albert González, és un muntatge alegre i divertit, en el que es trenca amb els estereotips clàssics del conte dels germans Grimm. En aquesta ocasió trobem un repartiment pràcticament renovat on l’anterior Blancaneus prendrà el paper de Reina i el paper protagonista recau en Maria del Valle i Cristina Fabero.
Marcel Castillejo donarà vida al príncep del conte i els entranyables set nans estaran interpretats per Pol Berch, Oriol Berch, Bernat Torruella, Ferran Vidal, Llorenç Costa, Pol Moix i Arnau Solsona, que interpretarà, com fa deu anys, el nan Mut. El muntatge comptarà també amb les vistoses coreografies de la mà de Montse Argemí de l’Escola de Dansa Bots, així com amb la música del compositor Keco Pujol.
 
Representacions
La Blancaneus i els set nans s’estrenarà el proper dia 6 de novembre al Teatre La Faràndula a les 18 hores i es representarà els dies 7, 13 i 14 de novembre. Els dissabtes a les 18 hores i els diumenges amb doble funció; a les 12 i a les 18 hores.
 
+ info – publicat per isabadell.cat

 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...