16 d’octubre 2021

‘Els Miserables’ tornen a escena a la Sala Cabanyes

 


El musical adopta el format de concert amb interpretació i altres elements amb el que ja es van adaptar els Pastorets
Tres anys després, ‘Els Miserables’ torna aquest dissabte 9 a la Sala Cabanyes de Mataró amb un format diferent que conserva l’essència de l’espectacle que ha emocionat milions d’espectadors.
 
Dirigit per Joan Peran i Àngel Valverde, ‘Els Miserables en Concert’ és un espectacle que parteix del muntatge que la Sala Cabanyes l’any 2018 (actualment impossible de dur a escena per les recomanacions sobre salut pública) i que dona més protagonisme a les cançons de Claude-Michel Schönberg, Alain Boublil i Herbert Kretzmer. A banda de la música, ‘Els Miserables en Concert’, però, compta amb vestuari, attrezzo, projeccions i efectes especials, convertint-se en un espectacle multidisciplinar.
 
L’orquestra dirigida per Àngel Valverde se situa a l’escenari, a diferència d’en la versió que es va representar fa tres anys. Les llotges més properes a l’escenari i les estructures superiors estan ocupades pel cor de cantaires, de manera que a la part del prosceni només hi ha els personatges principals.
 
Les funcions dels Miserables a la Sala Cabanyes
Dissabte 9, a les 21 h
Diumenge 10, a les 18 h
Dimarts 12, a les 18 h
Dissabte 16, a les 21 h
Diumenge 17, a les 18 h
Dissabte 23, a les 21 h
Diumenge 24, a les 18 h
 
Comença una temporada molt prolífica
Amb d’”Els Miserables”, la Sala Cabanyes inicia la temporada teatral 2021/2022, en la qual té previst portar a escena vuit espectacles, que combinen tragèdia, comèdia, teatre de text o musicals.
 
Quan “Els Miserables” hagin abaixat el teló, serà el torn de “Paraules encadenades”, un text de Jordi Galceran dirigit per Santi Clavell que es representarà a l’Espai Saleta el mes de novembre. Com és tradició, Nadal tornarà a ser època de Pastorets. Aquest any en què se celebra el 40è aniversari de la declaració d’Els Pastorets de Mataró com a Patrimoni Cultural de la Ciutat, l’espectacle nadalenc torna a estar dirigit per Coral Consegal i Gemma Sancho.
 
El 2022 començarà amb un altre muntatge escrit per Galceran, la comèdia “El crèdit”, que porta a escena Josep Maria Rabassa. Al març, serà el torn d’una altra obra de text, però completament diferent: “Antígona”. Carles Maicas dirigirà aquest clàssic, en la versió que va fer Jean Anouilh de la tragèdia de Sòfocles.
 
A la primavera, l’Espai Saleta acollirà “L’onze de setembre”, d’Ignasi García Barba, una comèdia a partir dels fets de 1714 que dirigeix Òscar Ribas; i “Mala broma”, de Jordi Casanovas, dirigida per Montse Esteban. Finalment, el musical “Germans de Sang”, dirigit per Marc Molina i Gemma Sancho, tancarà la temporada teatral.
 
Per qui no vulgui perdre’s cap dels espectacles, com ja és habitual els darrers anys, el teatre mataroní ha posat a la venda un abonament per veure tots els muntatges de la temporada. Amb la reserva d’aquest abonament, les vuit obres de la temporada es poden veure per 87 euros, una quantitat que suposa un estalvi del 25% respecte al preu de taquilla. Els abonaments es poden sol·licitar escrivint a salacabanyes@salacabanyes.cat.
 
+ info – publicat per : www.capgros.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...