25 d’octubre 2021

El Grup del Teatre Principal inicia la venda d'entrades per a 'Els Pastorets Principals'


La proposta més tradicional del grup de teatre vallenc posa les entrades a la venda coincidint amb la recuperació del 100% d'aforament
 
Tret de sortida a la venda de localitats per a 'Els Pastorets Principals de Valls', aquest dissabte 16 d'octubre, coincidint i celebrant la recuperació del 100% d'aforament als teatres. El Grup del Teatre Principal (GTP) ja fa setmanes que comença a engegar motors per portar de nou el seu espectacle més tradicional a l'escenari del Teatre Principal. Com l'any passat, plantejarà l'espectacle seguint tots els protocols i plans sectorials del Departament de Cultura i de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. El grup treballarà en grups de convivència, i es podran veure més actors i actrius a l'escenari, tornant en la mesura que es pugui, als Pastorets de sempre.
 
Aquest any, un nou equip de direcció està treballant per tenir el guió enllestit que donarà vida a les peripècies del Fredolic, el Garrafó, la Sulina i la Mariana. No hi faltaran els dimonis que s'enrabien, i l'àngel que s'hi enfronta. I com sempre, alguna sorpresa. Ben aviat el grup començarà els assajos.
 
D'aquesta manera doncs, des del GTP s'anima a tothom a adquirir la seva entrada preferiblement través de la venda en línia a www.valls.cat, o a les taquilles del Principal en els següents dies i horaris:
 
Del 16 al 24 d'octubre (excepte diumenge 17): de 10 a 14h i de 17 a 20h
Dimecres 27 octubre: de 12 a 14h i de 18 a 21h
Divendres 29 octubre: de 12 a 14h
Dimecres 3 novembre: de 12 a 14h
Divendres 5 novembre: de 12 a 14h
Dimecres 10 novembre: de 18 a 21h
Divendres 12 novembre: de 12 a 14h
 
L'entitat té moltes ganes de tornar a oferir la seva proposta al públic, i espera, que com sempre, tingui una bona acollida.

+ info – publicat per : infocamp.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...