17 d’octubre 2021

Espurnes de teatre al Foment Mataroní

 


Representació de quatre obres de teatre, curtes, a càrrec de Grups de Teatre de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Maresme
 
MATA-RATES
Grup de teatre d’El Centre d’Arenys de Munt
Dues preses viuen moments d’alta tensió fregant la galeria de la presó. La “malafollà”, vella coneguda dels Mossos, veterana, malcarada i perillosa. I la “barbi”, acusada de matar al seu marit, un Guardia Civil. Son ben diferents, com de la nit al dia i... pot passar de tot.
Interpretat per:
Pili Muns Terrats
Eva Tortosa Gómez
Direcció: Joan Llavador Olivet
 
AIRE DE PARÍS
Adaptació pròpia de l’original de Marc Egea
Col·lectiu de Teatre EPMA de Mataró
Dues germanes celebren la última reunió prèvia a la posada en marxa d’un projecte comú: muntar una botiga on-line. En aquest moment surten certes discrepàncies que tenen el seu origen en vells assumptes no resolts entre elles.
Interpretat per:
Montse Delicado
Marina Morte
Directors: Toni Giménez i Lluïsa Soriano
 
ZÀPING
de Clara Puig.
Grup: 3 AQUIARIS PER 1 PEIX, de Canet de Mar
Dos amics en un bar prenent un cafè per posar-se al dia. Una escena aparentment molt normal, oi? Doncs ho seria, si el pobre Andreu no fos víctima d'un trastorn que el fa un xic especial i que desconcerta a la seva amiga Joana.  Preocupat per aquest trastorn, l'Andreu li demana ajuda a la seva amiga per curar-se. Serà la Joana capaç d'ajudar-lo? Voldrà? Ajudaríeu volsaltres a un home tan "televisiu" com  l'Andreu?
Interpretat per:
Daniel Roig
Mireia Ros
Carlos Petilo
Direcció: Carlos Petilo
 
EL PROMETATGE
Grup de Teatre EL TRAMVIA del Foment Mataroní
Natàlia Stepanovna Txubukova creia que la millor solu­ció era el matrimoni. Tot i que el principal candidat, Ivan Vassílievitx Lomov, tenia idees pròpies pel que fa a una declaració amorosa.
Interpretat per:
Franc Guisado
Lívia Tolosa
Direcció: Quim Buquet
 
´+ info – publicat per
Diumenge, 17 d'octubre a les 6:00 de la tarda
matarofoment.org

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...