18 d’octubre 2021

‘Salut, Pastors!’ tornarà per Nadal a Balsareny

 


Davant la incertesa de les condicions en què es podíem trobar encara per les festes de Nadal, els Pastorets de Balsareny repetirà la formula de l’any passat amb el seu “Salut, pastors (que falta ens fa!”  una obra amb molt bona rebuda per part del públic, però que es va haver de suspendre sense poder completar les representacions previstes, a causa de les restriccions a les activitats de cultura popular que van establir les autoritats competents.
Es tracta d’un muntatge modern i trencador, ideat per en Climent Ribera,  amb tan sols 11 actors i d’una hora i 10 minuts de durada sense entreacte, que es representarà en part a l’escenari i majoritàriament a l’espai de la platea de la sala Sindicat. El públic, doncs, ocuparà tan sols la graderia de la sala, amb l’aforament limitat, si escau, a les condicions establertes per les autoritats sanitàries en aquell moment. Els dies previstos per actuar seran, en doble funció de tarda i vespre, el 25 de desembre i el 2, 9 i 16 de gener. 

+ info – publicat per pastoretsbalsareny.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...