26 de setembre 2021

La Massa de Vilassar de Dalt obre nova temporada

 

Després de gairebé dos anys de tancaments i restriccions, s’inicia una etapa de renaixement i repensada que a La Massa es tradueix, també, en una nova imatge gràfica que reflecteix, amb ambició i consciència, l’objectiu de ser referent de les arts escèniques a Vilassar i al Maresme, aportant-hi una mirada contemporània sense perdre de vista tota la tradició.
 
Segons també expliquen, aquest esperit forja una renovada imatge gràfica amb què s’estrenarà la temporada 2021-2022. El nou logotip posa en valor l’arquitectura singular de La Massa, amb la volta catalana de Rafael Guastavino com a protagonista i dota l’equipament d’una personalitat única i especial que serà la carta de presentació del teatre vilassarenc durant els propers anys.
 
D’altra banda, amb la renovada imatge també proposen una temporada de represa amb espectacles per a totes les edats perquè La Massa continuï sent el principal espai teatral i cultural a Vilassar.
 
El proper mes d’octubre començarà una nova temporada amb 16 propostes que combinen música, dansa i teatre per oferir una programació pensada per apropar al públic de Vilassar i la comarca espectacles variats i de qualitat.
 
El 3 d’octubre torna la música clàssica a La Massa amb un concert dedicat a Mozart amb el solista Ot Ortega. Aquest cicle de clàssica es completarà amb 3 concerts més els dies 31 d’octubre amb Les 4 estacions de Vivaldi, 21 de novembre amb la 5a de Beethoven i el tradicional concert de Cap d’any l’1 de gener de 2022. El 9 d’octubre el recentment creat Ballet de Barcelona arriba a Vilassar amb la seva producció de debut  Mixed Bill, una barreja dinàmica de dansa clàssica i contemporània. Vilassar de Dalt contra el càncer no fallarà tampoc a la seva cita anual i el Barcelona Gay men’s chorus serà el centre del seu concert solidari. La companyia Els Pirates Teatre també serà present a la nova temporada de La Massa amb La Mascarada, la seva particular adaptació del Burgès Gentilhome de Molière. També en dansa, el 6 de novembre arriba la companyia Roseland musical i l’espectacle familiar Geometria. El Terrat i la Bendita Compañia posaran el toc d’humor a la temporada amb La gran ofensa el 13 de novembre mentre que la companyia Campi qui pugui visitarà Vilassar amb el premiat espectacle Camí a l’escola. Després de dues cancel·lacions a causa de la pandèmia, el 10 de desembre arribarà, per fi, l’oportunitat de veure a La Massa Els Ocells de La Calòrica. El públic familiar centrarà el tram final de l’any amb Les Capgirades circ, una proposta de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc i les tres funcions d’Els Pastorets de Vilassar.
 
+ info – publicat per
tribunamaresme.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...