18 d’agost 2010

Busquen patrocinadors per al Teatre Principal


http://avui.elpunt.cat
16 agost 2010


L'Ajuntament també prepara un acord de col•laboració amb el Liceu

TERRASSA
REDACCIÓ

La sala polivalent sota de la cúpula que delimita amb la façana.
Foto: M.A.L.

L'Ajuntament de Terrassa i el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) estan treballant conjuntament per crear el Club Principal i per a la posada en marxa d'un pla de patrocinis per donar suport al Teatre Principal, que estarà enllestit el març de l'any que ve, coincidint amb el seu centenari.
L'objectiu del club és cercar la complicitat i el suport dels particulars i les empreses de la ciutat, perquè hi hagi un teixit associatiu al voltant del teatre i de les arts escèniques. D'aquesta manera, es vol convertir el Teatre Principal en un nou punt de trobada per als aficionats a les arts escèniques, la música i la cultura en general.
La proposta de patrocinis, que s'està ultimant, preveu la incorporació d'empreses i de particulars amb diferents nivells de participació. Aquest pla inclou contrapartides publicitàries i beneficis a la compra de localitats i en l'ús dels diferents espais del nou teatre. Els promotors del pla de patrocini creuen en la vitalitat de la societat terrassenca, en la seva vinculació a la història, a l'art i a la cultura, i esperen una bona acollida.
D'altra banda, l'Ajuntament està preparant un acord de col•laboració amb el Gran Teatre del Liceu per a la temporada 2011-2012. L'objectiu de la iniciativa és que el Teatre Principal esdevingui un motor cultural des del principi. Amb aquest treball, es concretarà el repertori de la programació de les produccions del Gran Teatre del Liceu per a públic familiar que es representaran al Teatre Principal. Un altre objectiu és estudiar la viabilitat de la programació d'òpera i l'ús dels espais d'assaig del Teatre Principal, entre d'altres possibles col•laboracions.
L'equipament terrassenc tindrà capacitat per a 660 espectadors (440 a platea i 220 a l'amfiteatre). Destacarà per una boca d'escena tan ampla com la del Liceu, 14 metres

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...