19 de setembre 2013

La Passió de Sant Fructuós a la TAP




publicat per
12 de setembre de 2013


L’Associació Cultural Sant Fructuós representarà de nou La Passió de Sant Fructuós. Aquesta vegada l’escenari no serà l’amfiteatre de Tarragona, lloc on es va produir el martiri del bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi, i també l’espai natural on s’ha representat ara ja fa més de vint anys. Enguany la Tarraco Arena Plaça (TAP), serà el recinte que acollirà aquest espectacle, emmarcat dins dels actes que s’han organitzat amb motiu de la cerimònia de beatificació de més de 500 màrtirs del segle XX a Espanya, que tindrà lloc a Tarragona, el proper 13 d’octubre.

La Passió de Sant Fructuós recrea la història d’aquest bisbe de Tarragona i els seus diaques, cremats vius a l’amfiteatre l’any 259 dC, sota la persecució dels emperadors Valerià i Gal•liè. Un espectacle on es combinen recreació històrica, bellesa coreogràfica i música en directe que farà travessar als espectadors el túnel del temps.

Aquesta dramatització, basada en les actes martirials més antigues de la Península Ibèrica, té com a objectiu fer pedagogia d’aquest patrimoni cultural i transmetre els valors i les actituds cristianes i humanes que projecten aquests primers cristians de Tàrraco.

Sessions: 11 d’octubre, divendres, a les 22.00 h.
12 d’octubre, dissabte, dues sessions, una a les 18.30h i a les 22.00 h.
Preu: 5 euros

Les reserves per a grups es poden tramitar al telèfon 608 668 773.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...