29 de maig 2019

Ja tenim aquí el 6è Maldà enDansa, cicle de peces curtes de dansa!

Compra d'entrades
6è MALDÀ ENDANSA / Cicle de peces curtes de dansa
Del 29 de maig al 9 de juny. 

Programa 1 i 2: divendres i dissabte a les 20.30h, diumenge a les 19h
Preu entrada anticipada: 10€ un programa i 18€ els dos programes  (14€/20€ taquilles)
Si compres el primer programa, t'enviarem un codi de descompte pel segon programa! Només 8€ el programa 2!
El Maldà enDansa s’ha anat consolidant com a festival en un espai no convencional per a la dansa, en ple centre de Barcelona, en què es creuen estils de peces diferents, i per tant, en què també es creuen públics diferents: públic habituat a la dansa, públic habitual del nostre teatre… És una molt bona ocasió per “atrevir-se” a veure dansa, en un mateix vespre, l’espectador pot descobrir 3 propostes diferents, amb estils diversos: una de més abstracte, una de més propera al teatre, una de més pausada o una de més enèrgica.

A la sisena edició del Maldà enDansa podrem veure Colectivo Sin Par de Granada, CobosMika Company, el duo d'Helena Canas & Marc Lapuerta, Raquel Gualtero, Cia. Larama, format per Alexander López i Laia Camps i la companyia italiana ODM | ocram dance movement.També gaudirem de moltes activitats paral·leles!
PROGRAMA 1. Dies 31/05, 1 i 2/06
ONE TO ANOTHER · Cobosmika Company 
EFECTO SIAM · Colectivo sin par
PLAYAZOOOH!!! · Helena Canas & Marc Lapuerta

Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions amb Miquel Valls: 2 de juny a les 20.15h


Clicka AQUÍ per veure la informació del programa 1.

PROGRAMA 2. Dies 7, 8 i 9/06
AMARO · Raquel Gualtero
ES UNO, DOS, UNO EN DOS…¿QUÉ ES? · Cía. Larama
AMUNINNI · ODM | ocram dance movement

Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions. amb Oriol Puig Taulé: 9 de juny a les 20.15h


Clicka AQUÍ per veure tota la informació del programa 2.
ACTIVITAT PARAL·LELES
Dimecres 29 de maig a les 20h 
TROBADA ENTRE FRATINI I MAS: PASSAT I PRESENT DE LA DANSA
Entrada gratuïta
La xerrada entre Roberto Fratini (teòric i historiador filosòfic de la dansa) i Carles Mas (músic i ballarí especialitzat en la dansa dels segles XV al XIX) serà un diàleg sobre dues visions de la història de la dansa ben diferents (o no…?) i una reflexió sobre el lligam entre la dansa actual i la seva pròpia història, una relació sens dubte controvertida.


Dimecres 29 de maig a les 21.30h 
JAM SESSION DE MÚSICA ANTIGA I DANSA
3€ amb consumició de Moritz inclosa 
Ens trobarem improvisant a la contemporània entre clavicèmbals i violes de gamba… o potser també ballant a l’antiga al so d’una guitarra elèctrica o d’un sintetitzador. La música barroca s’ha fet servir incomptables vegades en peces contemporànies, però quantes vegades s’ha entrat en un diàleg més profund entre aquestes disciplines i transtemporal?

 
Dijous 30 de maig a les 19:30h 
ESPECTACLE INAGURAL: ‘BLANC SALVATGE’ d’ANNA FONTANET 
Entrada gratuïta
Blanc Salvatge és una recerca sobre l’escolta i allò que ens evoca, física i/o emocionalment. Des del buit i la memòria. Interpretar l’espai a través de camps sonors i transformar-lo. Alimentar el moviment jugant amb la percepció del temps, obrir espais de reflexió sonora. És una transformació des de l’abstracte al figuratiu del so a través del cos, el cos com a paisatge.

Dijous 30 de maig a les 20h
INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’ALFRED MAUVE
Entrada gratuïta / Sala d‘exposicions d’El Maldà
Un viatge en el temps entre el seu treball de fa gairebé una vintena d’anys, quan va arribar a Catalunya, i el seu treball més actual; i hi veurem reflectit, per tant, el treball de companyies catalanes d’ara fa vint anys i altre de més actual. L’exposició es podrà veure a partir del 30 de maig i fins a final de temporada.
Compra d'entrades
Dies: Dilluns 3 de juny a les 21h i dimarts 4 de juny a les 18.30h i a les 21h
Preu: 8€

En l'edició d'enguany estrenaren una peça de dansa dins les activitats paral·leles.
From where you see it és un espectacle de dansa amb direcció artística de Nicolas Ricchini i Nadine Gerspacher, resultat de 5 setmanes de residència a El Maldà. FRE3 BODIES revisita la sala per oferir al públic un recorregut inaudit de l'emblemàtic espai a través del concepte de PERSPECTIVA. Us convidem a un espai on la realitat pot ser una altra; on allò que pensem que és, potser és una altra cosa. Només depèn de des d'on ho veus. 
CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...