28 de maig 2019


‘Dolors’, la primera sèrie al teatre

Meritxell Yanes, Cristina Clemente, Eulàlia Carrillo i Sergi Belbel porten aquesta nova experiència al Teatre Lliure de Gràcia.

Sergi Belbel, Eulàlia Carrillo i Cristina Clemente confessen que el format teatral tradicional de vegades els ve estret. És per això que, com a bons addictes a les sèries, han preparat una història teatral en sis capítols consecutius, amb la idea original de l’actriu Meritxell Yanes. A Dolors, la Lola acaba d'inventar un dispositiu per combatre el dolor que la menstruació provoca a moltes dones. La Miranda, la seva companya de pis i gran amiga, l'encoratja a patentar ràpidament el mecanisme. Tot i això, les empreses a les quals la Lola presenta el seu enginy ni tan sols li donen cita. Desesperades, la Lola i la Miranda pensen un pla perquè l'invent sigui comercialitzat, i compten amb l'ajut d'un conegut de la Miranda, el Nil, apassionat per les sèries de televisió. A partir d'aleshores les vides de tots tres comencen a complicar-se i a retorçar-se, ben bé com si els personatges formessin part d'un esbojarrat i enrevessat serial televisiu.

Amb tots els ingredients de la ficció gravada, l'espectador assistirà, de manera divertida, àgil i molt dinàmica, a una trama amb molt humor, sense evitar ser també una crítica àcida de determinades injustícies massa arrelades en la nostra societat. Dolors es representarà del 22 de maig al 9 de juny de la següent manera: els capítols 1 i 2 del 22 al 26 de maig, 3 i 4 del 29 de maig al 2 de juny, 5 i 6 del 5 al 8 de juny, i el 9 de juny hi haurà una marató amb tots els episodis seguits. Tot això es farà al Teatre Lliure de Gràcia.

+ info
Del 22 maig al 9 juny 2019

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...