23 de setembre 2019

Un viatge a Egipte ple d'assassinats i misteris




Un viatge a Egipte ple d'assassinats i misteris

Muerte en el Nilo, adaptació teatral de la coneguda novel·la homònima d'Agatha Christie, arriba al Borràs el 18 de setembre dirigida per Víctor Conde.

Agatha Christie sembla tornar a estar de moda, si mai ho ha deixat d'estar, i aquesta temporada coincidiran a la cartellera barcelonina diverses obres de teatre que tenen l'origen en la ploma de l'escriptora anglesa. El títol de la que s'estrenarà el 18 de setembre al Teatre Borràs és probable que us soni, perquè és una de les novel·les més conegudes i llegides de Christie, i ella mateixa en va fer una adaptació per al teatre a la dècada dels quaranta, mentre que John Guillermin la va portar el 1978 a la gran pantalla. Parlem de Muerte en el Nilo, la història d'una parella que passa la lluna de mel a Egipte, i en el decurs d'un creuer pel gran riu del país africà la mort truca a la porta. Caldrà resoldre el cas abans que ningú desembarqui.

La versió que es podrà veure al Borràs fins al 3 de novembre la dirigeix Víctor Conde, que n'ha fet una adaptació, va explicar en roda de premsa, "per a tots els públics". Amb coreografies i música en directe, aquesta Muerte en el Nilo està explicada "a partir del teatre contemporani", va afirmar el director, que defineix el text com "una història d'amor obsessiu en què la passió guia el drama dels personatges". El repartiment està format per Miquel García Borda, Mariona Ribas, Mar del Hoyo, Cisco Lara, Paula Moncada, Dídac Flores, Miriam Marcet, Sergio Blanco, Lorena de Orte i David Z. Vaquero.

+ info
Del 18 de setembre al 3 novembre 2019
Teatre Borras de Barcelona
barcelona.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...