22 de març 2020

#Art confitat




1 1 adj i m Dit de l'aliment conservat en sal i vinagre o dissolent-ne el suc natural en sucre. Codonys confitats.
2 adj fig Molt dolç, tendrament amorós. Llur festeig era una barata contínua d'expressions confitades.
(definició extreta d'enciclopèdia.cat)

Des de l'Escenari no us podem proporcionar la satisfacció de les arts escèniques en viu, però sí podem recollir material per aprofundir i gaudir de la figura de Joan Brossa. Esperem que gaudiu de l' #art confitat.

BROSSA, LA INSURRECCIÓ POÈTICA
Una producció de Zeba Produccions i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Brossa, la insurrecció poètica fa un recorregut artístic i biogràfic sobre la figura del poeta Joan Brossa. Des dels seus inicis en el món de la literatura a través de la coneixença de JV Foix fins a la influència i mestratge que ha tingut en l'àmbit artístic a través d'experiències avantguardistes cabdals com la revista Dau al Set.

BROSSA, POETA TRANSITABLE
Imprescindibles de TVE
Brossa, poeta transitable se centra en la seva producció plàstica, però treu el cap també a la resta dels seus camps creatius. El fil conductor és el mateix Joan Brossa, a través de diversos programes que se li van dedicar. Per a això, el documental rescata de l'arxiu d'RTVE entrevistes i reflexions que va fer en el zenit del seu reconeixement com a creador plàstic.

POESIA BROSSA
Material de l'exposició del MACBA (2017-2018)
Recuperem el material d'aquesta exposició. El MACBA va presentar Poesia Brossa, una revisió del treball d’aquest artista a través dels llibres, les recerques plàstiques, travessant el teatre, el cinema, la música, les arts d’acció, els gestos dels quals va ser pioner.

Les funcions de l'Escenari Joan Brossa s'han anul·lat fins nou avís. Us en mantindrem informats!
Si teniu dubtes podeu escriure a info@escenaribrossa.cat i a les nostres xarxes socials.
Cuidem-nos i quedem-nos a casa.
#SomBrossa

+ info – publicat per
#Art confitat
escenaribrossa.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...