28 de març 2020

La Mostra d’Igualada a casa




Us oferim alguns dels espectacles de la 31a edició al nostre canal de Youtube. Viviu “La Mostra a casa”!

Amics i amigues, aquest any no podrem celebrar la 31a Mostra Igualada, però us hem preparat una proposta que segur que us farà més entretingut el confinament. Us portem La Mostra a casa!

Del divendres 27 al diumenge 29 de març podreu visualitzar al nostre canal de Youtube 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 clips o entrevistes d’algunes de les companyies programades per aquesta edició.

Publicarem els vídeos segons una graella horària -que publicarem aquí mateix en les properes hores- i els mantindrem actius al canal de Youtube durant una setmana, per tal que els pugueu visualitzar també els propers dies. La graella també indica les edats recomanades per a cadascun dels espectacles. També podeu compartir la vostra experiència a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaMostraACasa.

Esperem que en gaudiu i que, ben aviat, puguem retrobar-nos als teatres, places i carrers per veure plegats espectacles per a tots els públics.

+ info – publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...