12 d’octubre 2013

Joan Gallart estrena el musical ‘Boig per tu’





publicat per
7 octubre de 2013
Per Ramon Texidó
L'equip creatiu | Foto: J.G.

El Centre d’Arts Escèniques d’Osona L’Atlàntida acollirà el proper dissabte 12 d’octubre l’estrena de ‘Boig per tu‘, un musical amb cançons del grup Sau, escrit pel pinedenc Joan Gallart, amb direcció de Ricard Reguant, direcció musical del mateix Pep Sala i coreografies de Maite Marcos.
‘Boig per tu‘ és una història d’amor adolescent a través de les cançons més conegudes de Sau, una música entranyable de la nostra història recent al servei d’un muntatge espectacular a l’estil dels musicals de referència, i amb una acurada posada en escena. El musical s’obre a tot tipus de públic: des dels amants de la millor música catalana, passant pels romàntics incorregibles, la gent jove; fins els carrosses nostàlgics.
El proper mes de desembre el musical viurà una nova estrena al Barts de Barcelona i està previst que estigui en cartellera dos mesos.
‘Boig per tu’
Un grup de joves es troben just acabat el curs escolar, i encaren un estiu en el qual les circumstàncies els posaran enfront d’un món nou: el pas a una certa maduresa sentimental que els marcarà el futur més immediat.
Amb l’excusa d’organitzar una festa d’aniversari, el grup d’amics es troben, xerren, discuteixen, riuen i sobretot canten les seves pors i alegries, els seus desitjos i, en el fons, el seu temor a avançar cap a la maduresa. Desenganys amorosos, reafirmació de l’amistat i el retrat d’una joventut que existeix i que molt poques vegades és descrita en teatre o cinema: la joventut sana i positiva, allunyada d’alcohol i drogues; la que estudia, la que cerca un lloc en la societat, la que utilitza el sentit de l’humor com antídot de la malenconia i la tristor.
Una història com moltes altres que, en el fons, sembla intranscendent; però de fet, ben poques coses acaben sent-ho en la nostre joventut, i sovint són aquestes les que més acaben influint en el nostre destí. Un destí juganer, que fa de la casualitat el motor de les nostres relacions. I l’amor com essència final.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...