16 d’octubre 2013

L'actriu mataronina Sara Espígul interpreta 'De quan somiàvem' al Teatre Lliure




publicat per
11 octubre de 2013
Helena Novellas

L'actriu mataronina, Sara Espígul reviu cançons d’Eurovisió amb ‘De quan somiàvem’ al Teatre Lliure. L’obra s’estrenava al Lliure dimecres i estarà en cartell durant tres setmanes, fins el 27 d’octubre. L’actriu explica que es tracta d’una tragicòmica d’una actriu soltera aturada que no troba feina, i a l'escenari, quatre veus es reparteixen els seus pensaments, escrits personals i vivències quotidianes. Segons Espígol, amb la protagonista, “l’espectador compartirà els alts i baixos de la protagonista”, i tot plegat guarnit amb algunes cançons dels festivals d'Eurovisió de la infància d’aquesta “aturada” actriu.
L'obra, que es va estrenar a la Sala Atrium la temporada passada, està dirigida i escrita per Jordi Prat, i compta, com a intèrprets, a la Màrcia Cisteró, a la Berta Giraut, a la Fiona Rycroft, i a la mataronina Sara Espígul. Segons Espígul l’exercici per preparar el personatge ha sigut “curiós” perquè explica que les quatre actrius que han de posar veu a aquesta història tenen perfils “molt diferents” però aplaudeix la feina del director perquè assegura que ha marcat unes premisses clares, basades en el personatge “fantasiós, desafortunat i enfonsat”.
Tot i aquest el perfil “desgraciat” que presenta la protagonista i reconèixer que “hi ha moments colpidors” durant l’obra, Espígul assegura que l’espectador “riurà”. Segons Espígul les cançons d’Eurovisió “treuen ferro” al drama de fons que presenta aquesta historia i la personalitat “fantasiosa” de la protagonista fa que, tot plegat, “sigui molt còmic”.
L’espectacle “De quan somiàvem” es pot veure fins el 27 d’octubre a l’Espai Lliure del Teatre Lliure, de Barcelona.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...