13 d’octubre 2013

Pinotxo




L’Abel és un noi que no li agrada estudiar i que es passaria tot el dia jugant. El dia del seu des aniversari, li regalen una marioneta de fil, un Pinotxo de fusta fet especialment pel seu pare.
Però aquest present no li farà gens de gràcia i començarà a mostrar un comportament no gens exemplar. Per atzar li tocarà viure les mateixes aventures que el personatge immortalitzat per Carlo Collodi i cometrà els seus mateixos errors.
Aquest viatge apassionant aconseguirà canviar la seva manera de veure les coses i aprendrà conceptes tant importants com el respecte, l’amistat, la veritat o que qualsevol dels nostres actes sempre té alguna conseqüència i que cal acceptar-la responsablement.

Taller gratuït inclòs amb l’entrada del teatre, i a més sorteig d’una classe de modelatge a l'Acadèmia de JumpingClay Poblenou.Vine a conèixer la millor argila del món! A partir de les 16:00h

Des de 13/10/2013 fins a 13/10/2013
Activitat per a Nens: de 3 a 99 anys

Amics del Petit Explorador : 9€
General : 15€

Diumenge
13 de Octubre, 2013                  
A ON TÉ LLOC?
Casino Aliança Poble Nou

Rambla del Poble Nou, 42
Barcelona (BCN)
Horari: 17:00

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...