06 d’abril 2014

Synergy : Espectacle de dansa integrada



Can Gassol de Mataró
Plaça de la Pepa Maca, 15
Diumenge 6 abril de 2014
19,00 hores

Dins la 7a Mostra d'Art Jove

Diumenge a les 19 h a  Can Gassol,  en el marc de la 7a Mostra d’Art Social, la companyia Lisarco presenta l’espectacle Synergy. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró col·labora amb Mostra d’Art Social, un projecte organitzat per Taller d’Idees i la Casa de la Música Popular amb l’objectiu de ser un aparador d’experiències de l’art com a transformació social, relacional i personal.

 Synergy és una performance basada en la riquesa de la diversitat i la cooperació d’artistes amb capacitats i llenguatges diversos. Nou artistes en escena, músics i ballarins materialitzen la coreografia i al costat del vídeo i el material escenogràfic creen i recreen paisatges i llocs, transformant l’espai real de l’auditori.


Lisarco dansa és una associació de professionals de diferents disciplines artístiques que desenvolupa projectes per posar l’art i els processos artístics en contacte amb la societat, incloent a col·lectius amb risc d’exclusió social.


El preu de les entrades és de 4 euros i es poden adquirir el mateix diumenge a la taquilla de Can Gassol.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...