15 de desembre 2017

En Patufet



Un espectacle de titelles que fa reviure aquest conte clàssic

Qui no coneix en Patufet? Quin pare o mare no ha explicat aquest conte als seus fills? Qui no s’ha emocionat amb aquest nen tan i tan i tan menut, però a la vegada tan i tan i tan valent? Ara, la companyia La Petita Brownie ens presenta En Patufet, un espectacle de titelles que es desenvolupa dins d’una botiga de queviures. Aquí viurem les aventures d’en Patufet i coneixerem la mare, el botiguer, el bou despistat i un núvol que es plou a sobre. I tot amanit amb una escenografia màgica i amb cançons perquè els més petits de la casa puguin gaudir d’aquest clàssic.

La Petita Brownie neix de la fusió d’una artista amb una gran experiència en el públic infantil i en el món de les arts escèniques, especialment amb els titelles, i un tècnic multidisciplinari format en imatge. A través dels titelles i els contes, la companyia busca la manera que el petit espectador comenci a tenir oïda per a la música i respecti valors tan importants com l’amistat, l’amor a la natura o el respecte a la diferència. A part d’En Patufet, la companyia ha representat amb èxit altres obres com La cigala i la formiga.

Trobareu més informació a la web de la Sala Fènix.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...