29 de desembre 2017

La nova companyia anoienca Ka Teatre s'estrena al Cicle Km.0

Teatre de l'Aurora
Butlletí 350dimecres, 27.12.17 facebook  twitter  youtube
-
LA NOVA COMPANYIA ANOIENCA KA TEATRE DEBUTA AMB 'KÀTIA' AL CICLE KM.0
-
Ka Teatre presenta 'Kàtia' al Cicle
Km.0
-
29/30 DESEMBRE
Divendres i dissabte a les 18 h
 
CICLE * KM.0
FAMILIAR
 
Més informació i venda d'entrades
Aquest divendres i dissabte el Teatre de l'Aurora viurà el debut d'una nova companyia anoienca. Es tracta de Ka Teatre, formada per Maria Berenguer i Montse Pelfort, que presentaran la seva òpera prima, Kàtia, en el marc del Cicle Km.0. A Kàtia coneixerem a una nena, la Kàtia, que farà la maleta i emprendrà un viatge, l'aventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el què busca, la Kàtia?
L'espectacle s'acompanya d'un taller de teatre a càrrec de Ka Teatre que s'oferirà en finalitzar cada representació.
-
TALLER DE TEATRE AMB KA TEATRE: GRATUÏT AMB L'ENTRADA PER A L'ESPECTACLE 'KÀTIA'
-
Taller de teatre amb Ka Teatre, al
Cicle Km.0
-
29/30 DESEMBRE
Divendres i dissabte en acabar l'espectacle
Lloc: Sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora
 
CICLE * KM.0
ACTIVITAT PARAL·LELA
 
Més informació
La companyia Ka Teatre us convida a participar d'un taller de teatre per a nens i nenes de 3 a 12 anys. En aquesta sessió farem jocs d'expressió corporal i crearem personatges i petites històries. L'activitat estarà impartida per les actriusMaria Berenguer i Montse Pelfort i tindrà una durada aproximada de 50 minuts.
Important: Per assistir a aquesta activitat, és imprescindible haver comprat l'entrada per a l'espectacle Kàtia de Ka Teatre. Un cop comprada l'entrada, cal reservar l'assistència a l'activitat escrivint a info@teatreaurora.cat. L'aforament està limitat a 20 participants per ordre de reserva. Per participar al taller serà imprescindible presentar l'entrada a l'espectacle.
-
Aquestes festes, regala('t) teatre de primera
fila
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...