16 de febrer 2019

La millor recepta contra l'avorriment

A jugar!
Hola família!
La millor manera d'avorrir-se és jugar :) Així que el proper cap de setmana us esperem al vestíbul del SAT! amb KORBO per construir amb la vostra imaginació abans d'entrar a les últimes funcions de L'aventura d'avorrir-se, el nou espectacle de L'Estaquirot Teatre. 
L'AVENTURA D'AVORRIR-SE
Cia. L'Estaquirot Teatre
16, 17 de febrer
A partir de 3 anys

Última oportunitat per veure al SAT!  "L'aventura d'avorrir-se", el nou espectacle de l'Estaquirot Teatre, una reflexió sobre l'avorriment i el temps de lleure dels nens i nenes. Saben jugar els nens i nenes d'avui en dia? es pregunta la companyia. "Si incentivem la seva imaginació, creixerà la seva creativitat" - diuen. 

 + info  vídeo}

 
ENTRADES
VENIU A JUGAR?
Dissenyem estructures amb KORBO

Abans de les funcions deL'aventura d'avorrir-sepodeu jugar al vestíbul amb Korbo, una combinació de peces que permet als nens i nenes aprendre principis senzills de mecánica al mateix temps que desenvolupen la imaginació espaial i el pensament crític.

ATENCIÓ: entre tots els que compreu entrades anticipades online per a les funcions de L'aventura d'avorrir-se sortejarem un jocKORBO Dog 18. 
QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ
Centre de Dansa de Catalunya

24 de febrer
A partir de 3 anys
Acostem als nens i nenes al món fascinant del ballet amb cinc magnífics ballarins que ens endinsaran en la famosa suite "Quadres d'una exposició" composta per Mussorgski com a homenatge al seu amic Viktor Hartmann.  Un espectacle amb vídeoprojeccions, dansa i música. 
              { + info }
ENTRADES
Iron Skulls Co. 
IRON MODVM
22 i 23 de febrer a les 20.30h
 
El colectiu de dansa urbana Iron Modvm celebra el seu aniversari com a grup de Breakin amb un festival amb diferents activitats. Divendres, es podran veurepeces curtes i batalles entre ballarins de l'escena contemporània. Dissabte, hi haurà un taller entre artistes obert al public i un concurs de dansa urbana experimental entre bandes. 

* Compra un abonament per 16€ que et permetrà venir els dos dies. 
 
+ info }

 
ENTRADES
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...