25 de febrer 2019

Després de LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS arriba ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA. Últimes hores per comprar entrada anticipada al millor preu.

💥 A poques hores d'estrenar ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA, la companyia José y sus hermanas presenta el seu 2n espectacle després de LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS. En aquesta ocasió posen l'educació al centre de l'escenari. Com ens situa la nostra educació al món i de quina manera ho llegim?
Seguint amb el camí iniciat per Los bancos regalan sandwicheras y chorizos sobre els rastres del franquisme en l’actualitat en una generació jove, aquesta vegada la companyia José y sus Hermanas ha decidit submergir-se en l’Educació a Espanya avui, la nostra educació en les seves múltiples facetes. Com ens situa la nostra educació al món i de quina manera ho llegim? L’educació a l’escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l’educació familiar i de l’entorn nostre; l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot allò que ens impacta i “educa”. Tots aquells constructes socials i lingüístic que assumim com a propis i validem.

ÚLTIMES HORES PER COMPRAR L'ENTRADA ANTICIPADA A 12€! Teniu temps de comprar les entrades anticipades fins a una hora abans de l'estrena, és a dir fins avui a les 20h! No badeu que estan volant!
ENTRADA ANTICIPADA A 12€
Comencem l'última setmana de DESPRÉS DE TU (LIVING TOGETHER APART) de La Cítrica amb les entrades gairebé exhaurides! Una “dramedy” sobre una exparella forçada a compartir pis a la Barcelona actual.
Per als anglosaxons, LIVING APART TOGETHER és una manera alegre i ordenada per a definir una relació sentimental en què cadascú viu a casa seva. El Toni i la Laia, en canvi, inverteixen aquestes paraules i fan el que a Barcelona es diria un LIVING TOGETHER APART.  Una manera molt més alegre i ordenada de dir: Quan penses fotre el camp d’aquí, Toni, no podem seguir així / Però què dius, Laia, si acabem de follar.
+ INFO
PROGRAMACIÓ TEMPORADA 2018-2019 
EN ELS NÚVOLS
Cia La Negra
PROGRAMACIÓ FAMILIAR
23 i 24 febrer.


En els núvols es parla sobre la diferència a través d’un llenguatge poètic i visual. En els núvols, les bombolles de sabó es converteixen en titelles i la imaginació s’apodera de tot quan la realitat et dona l’esquena. 
+INFO
#TANTADANSA
Cicle de dansa.
De l'1 al 10 de març.

2 setmanes de dansa amb quatre propostes ben diferents: trobem des de solos molt personals a propostes amb diversos ballarins. Miquel Barcelona, Laura Vilar, Adri Mascort Cia, Constanza Brncic i Juan Carlos Lérida són algunes de les ballarines a escena.

+INFO
+ PROGRAMACIÓ
DESPRÉS DE TU (LIVING TOGETHER... APART)
La Cítrica
Del 14 al 24 de febrer.
Ho comprenen tot i no entenen res. Es donen a l’altre o l’exploten. Es fan idees o s’evadeixen. S’hi projecten. Es barallen i s’emborratxen. S’escridassen. S’estimen. Es cuiden. S’odien. Es follen. I molt probablement, es caguen amb tot. I riuen una mica. O molt
.
+INFO
ADEL
Gen-Theatre Company
PROGRAMACIÓ FAMILIAR
Del 2 al 10 de març.

Una peça de teatre físic i vídeo interactiu on les imatges recreen l’escenografia i inclouen diversos personatges d’animació que interactuen amb la nostra protagonista. Ella és qui juga amb el límit entre allò real i allò projectat. 

+INFO
QUINS DESCOMPTES TINC?
© 2018 TEATRE TANTARANTANA
C/ De les flors, 22 · 08001 Barcelona - 93 441 70 22 -  teatre@tantarantana.com
       

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...