26 de febrer 2019

Rubén Lucas García guanya el concurs de Cartells de La Mostra



L’autor Rubén Lucas García, de Torreagüera (Múrcia) és el guanyador del disseny del Cartell de La Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda d’aquest any.

El cartell mostra les cames i els peus d’una persona vestits amb unes malles d’estètica Arlequí, un personatge molt típic de la comèdia de l’art italià. Les malles i les bambes mostren rombes de colors verd, vermell, blau i groc i una màscara de teatre, dins de cada rombe.

Al costat de la imatge, es pot llegir la llegenda «XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda» , les dates: 26, 27 i 28 d’abril, i el logo de la mostra.

El cartell, guanyador del concurs que ha convocat l’Ajuntament de Pineda, combina la imatge tradicional d’un personatge molt emblemàtic de la comèdia de l’art italià i la modernitat d’unes bambes actuals amb cordons, amb els colors i la figura geomètrica, el rombe, molt característic de l’Arlequí.

font
http://www.ccrpineda.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...