01 de març 2019

Flashdance del 1 de març de 2019 al 22 d'abril de 2019 al Teatre Tívoli



Balla com mai ho havies fet abans amb Flashdance – El Musical. Per primera vegada arriba a Barcelona el musical basat en la pel·lícula del 1983 amb cançons com Maniac, I Love Rock & Roll o What a Feeling. No et perdis aquesta super producció: una crida a la superació personal i al poder d’ aferrar-nos als somnis per sobre de tot.

Flashdance – El Musical explica la inspiradora història d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan un romanç complica les seves ambicions, ho aprofita per impulsar el seu somni, però no sense abans superar obstacles i conflictes que posaran a prova la seva determinació i que faran trontollar les parets del seu món.


El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (Guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas) és un crit a la superació personal, al poder de aferrar-nos als somnis per sobre de tot, a la fe sense límits, gairebé capaç de ser eclipsada per una forta història d’amor impossible entre dues persones, amb vides molt diferents, de diferent classe social i arrels radicalment oposades, que posarà a prova els seus sentiments més profunds.

+ info
https://www.teatrebarcelona.com/espectacle/flashdance-el-musical?funcio_id=127647

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...