20 de març 2019

I ens plantem a l'última setmana d'ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA | I també en cartell: Fedra, Black music pels més menuts...

ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA | José y sus hermanas
Del 20 de febrer al 17 de març.

Com ens situa la nostra educació al món i de quina manera ho llegim? L’educació a l’escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l’educació familiar i de l’entorn nostre; l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot allò que ens impacta i “educa”. Tots aquells constructes socials i lingüístic que assumim com a propis i validem.
COMPRAR ENTRADES
BLACK MUSIC PELS MÉS MENUTS
Companyia pels més menuts
Del 16 al 31 de març. +INFO

Un concert on els més menuts descobriran la música en viu de ben a prop intercanviant espai amb els músics i creant moments irrepetibles i màgics. L'espectacle es representa damunt l'escenari amb el públic i intèrprets junts. Una experiència inoblidable per a tota la família.
FEDRA (ENAMORADA DE LA MODA JUVENIL)
Assaltem l'escenari i Associació ATIC
Del 14 al 17 de març. +INFO


Resultat del taller teatral per a joves Assaltem l'escenari (projecte de formació del Tantarantana). Una versió musical molt lliure de la tragèdia clàssica d’Eurípides, a partir del text Banal Sessions of Fedra de Pau Miró. 
ULUBURUN
Tres Marias Raccon
Del 21 de març al 7 d'abril. 

+INFO

Què t’ha portat a empassar-te un tub de pastilles i escriure una carta de comiat? Els teus pares s’ho pregunten. Els infermers s’ho pregunten. L’Arnau s’ho pregunta. Respons enigmàtica; Jo no volia néixer: si m’haguessin preguntat hagués escollit ser guineu, o riu, o l’ombra d’un arbre.
RÖBOTA (SERVITUD)
El Eje dins de #ElCicló (projecte de suport a la creació de les 5 companyies residents)
Del 23 de març al 14 d'abril. 
+INFO


Una peça de ciència ficció futurista i distòpica: en una societat on les relacions heterosexuals estan prohibides per llei per tal d’assolir un absolut control de la natalitat (la sobrepoblació mundial és alarmant i els robots ja fan quasi totes les feines que feien les persones), hi ha lloc per a l’amor?
La pluralitat de gèneres i formats és una constant de Kosmopolis en totes les seves edicions. La literatura, en la seva concepció més oberta, es recita, es dramatitza, es filma, és musical i es canta. Performances, concerts, recitals, Poetry Slam, lectures dramatitzades, estrenes cinematogràfiques conformen l’escena plural de K19. +INFO
+ PROGRAMACIÓ
QUINS DESCOMPTES TINC?
© 2018 TEATRE TANTARANTANA
C/ De les flors, 22 · 08001 Barcelona - 93 441 70 22 -  teatre@tantarantana.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...