29 d’agost 2013

Roger Pera torna a interpretar Germans de Sang 20 anys després




publicat per
http://mataroradio.cat
25 agost de 2013
Clara Sanchez

L’actor mataroní Roger Pera torna a interpretar Germans de Sang 20 anys després. Un muntatge que s’estrenarà el proper mes de setembre al teatre Monumental. Recordem que va ser l’any 1994 quan Pera formava part del repartiment d’aquest clàssic del teatre, juntament amb Sergi Zamora i sota la direcció de Ricard Reguant, que també repeteixen en les seves tasques després de dues dècades. Germans de Sang és la història d’una mare amb 7 fills que queda embarassada de bessons i com que no pot mantenir-los es decideix a donar-ne un en adopció. Els dos germans es coneixen però no saben que són parents fins al final. Roger Pera explica que hi ha alguns diferencies en el muntatge que presenten aquest mes de setembre i el de fa 20 anys, sobretot perquè pretenen que l’obra sigui més íntima.
L’any 2005 Roger Pera va dirigir Germans de Sang a Andorra i aquella adaptació li va permetre descobrir la potència de l’obra i sobretot de la música. Per això va veure la necessitat de tornar-la a interpretar amb més intensitat de la que li havien donat fa 20 anys. Pera detalla que ja han fet alguns passis per als amics i companys i assegura que la majoria s’han endut una sorpresa. Una obra que manté tota la vigència i que barreja el gènere còmic i el dramàtic.
Pera explica que el fet d’estrenar l’obra a Mataró li fa especial il•lusió, no només per poder-la portar a casa sinó pels bons records que li porta pensar en la parada que van fer a la ciutat ara fa 20 anys. Segons explica va ser una de les representacions més boniques. De tota manera, afirma que a banda de la gràcia que li fa l’actuació a la capital del Maresme reconeix que també sent cert nerviosisme per la cita.
La nova producció de Germans de Sang s’estrena el 14 de setembre al Teatre Monumental de Mataró i arribarà al Teatre del Raval de Barcelona el 20 de desembre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...