02 de juliol 2014

Avui es posen a la venda les entrades dels espectacles de teatre de Les Santes



Des d’avui es poden comprar les entrades per els espectacles de teatre programats dins el marc de la Festa Major de Les Santes. Enguany es podran veure tres espectacles a càrrec de els companyies Ponten Pie, Egos Teatre i l’última creació de Moisès Maicas.

Els dies 24, 25, 26 i 27 de juliol es podran veure 6 funcions de l’espectacle Copacabana dels Ponten Pie, que ofereixen al Pati de la Presó un divertit espectacle que convida als espectadors a un restaurant sorprenent.

Dissabte 26 de juliol a les 20 h al Teatre Monumental es podrà veure un clàssic de Serafí Pitarra versionat pels Egos Teatre, L'Esquella de la Torratxa. Una petita vila catalana està a punt de celebrar eleccions. A partir d’aquí s'esdevé una trama.

L’últim espectacle que es podrà veure durant la Festa Major serà la nova creació dels mataronins Moisès Maicas i Anna Soler Horta, Shakespeare on the beat. Aquesta versió de musical amb estil hip hop d’ El somni d’una nit d’estiu es podrà veure al Teatre Monumental dissabte dilluns 28 a les 20 h.


https://entradesculturamataro.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...