29 de juliol 2014

Els Pastorets de Granollers incorporen nou director



publicat per
21 de juliol de 2014

El valencià Pablo Bravo vol fer un espectacle més professional

David Bassa, president d’Amics dels Pastorets, amb Pablo Bravo, director, Maria Aragó, Anna Velázquez i Victor Zegarra

El valencià Pablo Bravo, afincat a Barcelona des de fa 14 anys, és el nou director de la representació del Pastorets de Granollers, en substitució de Frederic Roda, que havia ocupat el càrrec aquests dos darrers anys. Bravo i el seu equip, format per tres persones,
va ser fa pocs dies a Granollers per tenir un primer contacte amb els membres de l’entitats Amics dels Pastorets i els actors.
El nou director treballarà conjuntament amb Anna Velázquez, una fisioterapeuta de Corró d’Amunt que s’encarregarà de treballar la veu i la posturologia amb els actors; Maria Aragó, assistent, i Víctor Zegarra, que farà uns intensius d’interpretació de commedia dell’arte, de moviment i de cos.

L’objectiu del nou equip, segons ha explicat el director, és mantenir el 80% de l’obra però “incorporant més màgia per als petits i incidint més en la professionalització dels actors, amb més veus, més consciència postura. En definitiva, volem fer un pas endavant i convertir-lo en un espectacle semiprofessional”.

El director incideix en el fet que vol que sigui un superespectacle per als més petits. “Tindrem com més rebombori, en què passaran coses a davant de l’espectador, a l’escenari, però també al seu costat. Des de l’entrada a la sala ja, el públic serà d’un bàndol o d’un altre. Serà més un espectacle de Broadway”.


Aquests són els primers Pastorets que dirigeix Pablo Bravo, que va estudiar direcció de cinema i posteriorment interpretació. Està al capdavant de la productora Neonato Films i de la seva pròpia companyia, Artua. El director ha arribat a Granollers gràcies a un amic comú que li va parlar de la representació. Després va veure l’espectacle i va fer una proposta encaminada a la professionalització i la regeneració.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...