30 de juliol 2014

Lluïsos de Gràcia




publicat per
www.ara.cat
24 de juliol de 2014
Anna Josa

A la plaça del Nord del barri de Gràcia, a Barcelona, hi ha la seu dels Lluïsos de Gràcia, una associació sociocultural i esportiva privada sense ànim de lucre. L’any de creació es remunta a finals del segle XIX, concretament al 1855, quan Gràcia encara era una vila independent veïna de Barcelona.

Es tracta d’un espai que aglutina diferents seccions -lleure, esport, teatre, cultura popular, música...-. Destaquen l’agrupament escolta, l’esplai GMM, el Grup de Formació Teatral Sotacabina, grups de coral, equips de bàsquet, tenis taula i bàdminton, el grup de sardanes L’anella i altres activitats, com ara catequesi.


Actualment estan fent la reforma de l’edifici, que es preveu que durarà un any. S’ha tancat el teatre, on es farà una renovació integral i, mentrestant, utilitzen altres espais. Esperen poder millorar tota la seu i mantenir totes les activitats, avalades per 1.200 socis.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...