24 de maig 2020

Nova iniciativa Teatre del Futur : el teatre com a forma de vida, com a militància, com a passat, present i futur.




 
Aquests dies de confinament on l’important és cuidar-nos i posar la vida al centre ens adonem més que mai de la importància que té la cultura per a la nostra subsistència. Què faríem sense llibres, cinema, poemes…? I sense aquelles persones que es dediquen a que tot això sigui possible: artistes, llibreters, personal de sales de teatre i concerts…?
 
Arran d’aquesta crisi sociosanitària hem posat damunt la taula que la cultura és un bé de primera necessitat però la realitat és que ja ho sabíem i portem molts anys treballant en aquest sentit. Des del Tantarantana intentem fer un pas endavant i per això hem engegat la campanya TEATRE DEL FUTUR.
 
TEATRE DEL FUTUR té com a objectiu anticipar la venda d’entrades i poder traspassar aquest ingrés a les companyies abans que arribin al teatre. D’aquesta manera, podran fer front a sous, despeses de producció o el que creguin més convenient per poder tirar endavant la seva feina. Avançar aquests diners és important en el moment que estem vivint ja que permet una certa estabilitat prèvia amb la que normalment no hi podem comptar. A més, també ens donareu suport com a sala, us hi sumeu?
 
Podeu comprar la vostra entrada a 11€ pel TEATRE DEL FUTUR i quan donem a conèixer la propera temporada podreu bescanviar-la per qualsevol espectacle que vulgueu! És una compra a cegues per recolzar el futur del teatre i que pugueu escollir més endavant què voleu veure i quan voleu venir. Gràcies per tot el vostre suport!
 
+ info – publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...