29 de maig 2012

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S ALS CURSOS I TALLERS DE FIRATÀRREGA 2012




En el marc del Programa de Suport a la Creació, la Fira organitza diversos cursos i tallers, oberts a tothom, relacionats amb el món de les arts escèniques

FiraTàrrega ofereix aquest 2012 diversos cursos i tallers relacionats amb el món de les arts escèniques i el cinema, alguns dels quals estan a punt de tancar el termini d’inscripció.

Taller de moviment i expressió corporal
El proper 1 de juny es tanca el termini per inscriure’s al taller dirigit pel dramaturg i creador, Jaume Belló, sobre el moviment i l’expressivitat corporal a través d’una vessant lúdica, participativa i didàctica.
Com a resultat del taller, els participants, sense límit d’edat, formaran part de l’espectacle “Sensitive bodies”, de la companyia deBeLló, que s’estrenarà a FiraTàrrega 2012.
El taller va destinat a totes les persones, siguin o no professionals, interessades en la expressió corporal.

Curs de Coaching actoral i direcció cinematogràfica
També l’1 de juny es tanca el termini d’inscripció pel curs “Tàrrega Plató Obert: accions en curt” impartit per Audiovisuals sense Fronteres (ESCAC, Escándalo Films i Fabbrica Europa)
La formació va destinada a iniciats en el sector de l’actuació i el cinema i té l’objectiu d’afavorir les habilitats dels nous talents en el sector audiovisual i el teatre des d’una pràctica real: la realització de dos curts de ficció.
Els candidats han de ser actors que desitgin practicar les tècniques actorals aplicades a la càmera i al cinema i realitzadors que desitgin ampliar els seus coneixements en la direcció d’actors.

Càsting d’actors per a l’espectacle “Ferro Colat” de Josep Rodri
Totes les persones, professionals o no, interessades a participar en l’espectacle “Ferro Colat” que dirigirà Josep Rodri i que s’estrenarà a FiraTàrrega 2012 ja poden apuntar-se al càsting que tindrà lloc el 29 i 30 de maig.
Es busquen homes entre 18 i 65 anys, dones entre 18 i 65 anys, un nen entre 10 i 12 anys i un músic (saxo, clarinet, trompeta, tenora, etc.).

Taller de Robots de la companyia Ferroluar
Dirigit a persones interessades en la mecànica per a la construcció d’un giny robotitzat a través de procediments manuals i artesanals.
El termini d’inscripció s’acaba l’1 de juliol i el taller està dirigit a tots els públics (menors de 14 anys acompanyats).

Tots aquests cursos i tallers formen part del Programa de Suport a la Creació, una iniciativa de FiraTàrrega per desenvolupar i impulsar el treball creatiu a través de diferents activitats tant formatives com de suport als creadors.

Les persones interessades poden sol·licitar més informació sobre els cursos i el càsting trucant al telèfon 973 310 854, enviar un correu a firateatre@firatarrega.com o visitar tota la informació detallada en aquest enllaç.

publicat per
25 de maig de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...