04 de setembre 2014

Presentació de la programació de Temporada Alta 2014 - Festival de Tardor de Catalunya



publicat per
http://premsa.gencat.cat

Dijous vinent, 4 de setembre, a les 11.30 hores, tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona la roda de premsa de presentació de la programació de Temporada Alta 2014 -Festival de Tardor de Catalunya. Intervindran a la roda de premsa: el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé; el vicepresident i diputat de Cooperació Local, Cultural i Acció Social de la Diputació de Girona, Xavier Soy, i el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.


Temporada Alta 2014 compta amb un programa que ronda el centenar de propostes, procedents de 19 països diferents, de les quals la meitat són estrenes, i continua apostant per un equilibri entre les grans produccions internacionals i els autors catalans i la jove dramatúrgia. Un cartell configurat per una varietat de propostes dirigides a un públic ampli i divers: teatre, dansa, música, espectacles familiars, cinema, instal·lacions, etc. es podran veure als espais de Girona i Salt al llarg dels mes de dos mesos de festival.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...