16 de setembre 2014

XXIV Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya



publica per
7 de setembre de 2014

Hola! Ens presentem: som els Minairons! Sí home sí! No ens coneixeu? Com? No sabeu qui som? Passejant per un bosc o un carrer dalt les muntanyes no heu sentit mai aquesta cantarella? Què farem! què direm! Doncs us ho expliquem: som els Minairons de la branca dels Minairons que viuen a Esterri d’Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà. Sí! Ho heu entès bé! Allà dalt, als Pirineus.
Som indistingibles ja que som molt, molt i molt petits. Això permet encabir-nos dins un canó d’agulles per exemple. Ens presentem sempre en gran munió i beneficiem al propietari del canut. També duem a terme qualsevol treball que ell ens encomana. Però el castiguem si no se’ns mana feina!
I ara tenim molta feina: organitzar la XXIV TROBADA DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE DE CATALUNYA a ESTERRI D’ÀNEU els propers 11 i 12 d’OCTUBRE.
No podeu faltar. Els Minairons aneuencs ja estem preparant-nos per a fer de les nostres. Ens espera un cap de setmana fantàstic ple de... bé ja veurem quines us en preparem! I tot i que vénen vacances, nosaltres, els Minairons, seguirem treballant perquè la trobada sigui tot un èxit. I què farem? -us preguntareu. Doncs divertir-nos, jugar, ballar, riure, veure teatre... i tot envoltat per un meravellós paisatge.
Reserveu-vos l’11 i el 12 d’octubre. Us esperem! si voleu, des del divendres 10.
Quan vosaltres, gent de teatre, torneu de vacances ens retrobarem. Com a bons Minairons, no ens aturarem.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...