05 de desembre 2016

El primer Concurs de Microteatre de Mataró ha tingut una bona recepció



Bona acollida del Concurs de Microteatre celebrat el cap de setmana passat. Més d'un centenar de votacions es van fer efectives per decidir qui en seria el guanyador. De les setze obres representades "Encaixes" de Maria Codony, s'ha emportat el primer premi de 300 euros. "Valent, imprudents i covards", d'Enric Lucena ha estat guardonat amb el segon premi i "Germans" d'Anna Piqué amb el tercer. Aquests han estat els guanyadors de la primera edició del Concurs de Microteatre. El regidor de Cultura Quim Fernández ha valorat molt positivament aquesta primera edició.

L’èxit d’aquesta primera edició rau en el fet que els establiments han pogut trobar nous clients gràcies a les persones que buscaven específicament els locals on es realitzaven representacions que volien veure i perquè les companyies van poder trobar espais on estrenar les seves obres.

De cara a properes edicions, Fernández creu que el Concurs de Microteatre es pot exportar a més espais de la ciutat.

Un primer Concurs de Microteatre que va consistir en la representació de setze obres de quinze minuts de durada i fetes per un màxim de 4 actors.

Publicat per
http://www.mataroradio.cat/mataronoticies/noticia/cultura/el-primer-concurs-de-microteatre-de-matar-ha-tingut-una-bona-recepci

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...