31 de desembre 2016

Els Amics dels Pastorets celebren el centenari de l'obra amb la incorporació de la figura de Folch i Torres

Els Amics dels Pastorets celebren el centenari de l'obra amb la incorporació de la figura de Folch i Torres

L'obra es representarà al Teatre Auditori el 26 de desembre, l'1 i 7 de gener

Un any més, unes 200 persones faran possible la representació dels Pastorets a la ciutat. Els Amics dels Pastorets presentaran, al Teatre Auditori, les aventures d’en Lluquet i d’en Rovelló que enguany se celebra el centenari de l’obra escrita per J.M. Folch i Torres.

Representacions i novetats
Les representacions es faran el 26 de desembre, 1 i 7 de gener al Teatre Auditori a les 7 de la tarda. Algunes de les novetats són el final sorpresa, que canvia cada any, i el moment de la lluita entre el bé i el mal que "es congelarà la imatge i es donarà veu al públic sobre qui ha de guanyar", explica Imma Ortega, presidenta de l'entitat. 

"El final serà molt alternatiu i proposem una reflexió sobre l'ordre del món i l'esperit de Nadal", afegeix Pablo Bravo, director del grup. 

Pel que fa als actors, hi haurà la incorporació de la figura de Folch i Torres que donarà la benvinguda als assistents quan estiguin al vestíbul del teatre. També hi ha incorporació de gent nova que ha conegut l'entitat a través de la Colla Sardanista, que enguany també hi participarà, o mitjançant els càstings per trobar un nen Jesús que es fan de mes al centre de la ciutat, i que faran d'assistents de fures. 

Acte d'inici a la Generalitat
A finals de novembre, dos membres i actors de l'entitat (Júlia Genís i Oleguer Casajoana) van assistir a l'acte que organitza la Coordinadora de Pastorets de Catalunya a la Generalitat de Catalunya. 

L'acte servia per inaugurar la temporada dels Pastorets i commemorar els 90 anys dels Pastorets de Súria. Els dos representants de Granollers van fer una ofrena d'una olla de fang i un saquet de gra de blat. També van recitar el següent: "Us duem gra i olles perquè venim de Granollers, i us vetllarem aquest present perquè ni gralles ni granotes ens facin dir que el gra no hi és". 
publicat per
http://www.aragranollers.cat/noticia/47461/els-amics-dels-pastorets-celebren-el-centenari-de-lobra-amb-la-incorporacio-de-la-figura-d

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...