30 de desembre 2016

ESTRENA EXITOSA D'ELS PASTORETS DE BANYOLES QUE, TOT I PROGRAMAR MÉS FUNCIONS, QUASI HAN EXHAURIT ENTRADES

ESTRENA EXITOSA D'ELS PASTORETS DE BANYOLES QUE, TOT I PROGRAMAR MÉS FUNCIONS, QUASI HAN EXHAURIT ENTRADES

Valorar aquest article
(0 vots)
Estrena exitosa d'Els Pastorets de Banyoles que, tot i programar més funcions, quasi han exhaurit entrades
La incorporació de joves actors i de nous membres en l’apartat musical que lidera al Cor de Teatre Jove són les principals novetats als Pastorets de Banyoles que, un any més, arriben amb força a la cita nadalenca.
L’obra, que des de fa 21 anys es representa per aquestes dates al Teatre Municipal de la ciutat, ha programat un total de sis funcions, una més del que era habitual. Es va estrenar, amb molt d’èxit, aquest dilluns de Sant Esteve i a a hores d’ara pràcticament no queden entrades disponibles per la resta de funcions.
L’espectacle que es basa en un text de Joan Solana, Josep Navarro Santaeulàlia i Xavier Xargay, està dirigit pel mateix Solana i mou una cinquantena de persones, dels quals una quinzena són joves d’entre 12 i 14 anys. El relleu generacional que en l’àmbit musical es va plasmar fa tres anys amb l’entrada a escena del Cor de Teatre Jove també es va produint entre els actors. Eduard Serra substitueix Francesc Gil en el paper de Borrego i Saïd Bosch i Neus Fernández debuten en els papers de Uriel i Sara.  
Els Pastorets de Banyoles es representaran els dies 6, 7, 8, 14 i 15 de gener, sempre a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal. Les poques entrades disponibles tenen un preu és de 10 euros i es poden comprar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i al web de l’Àrea de Cultura del consistori.

publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...