30 de desembre 2016

Nadal és sinònim de Pastorets a Montblanc

Nadal és sinònim de Pastorets a Montblanc


Comentaris Cap comentari     
     
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)

Un instant de la representació dels Pastorets



Etiquetes
Pastorets
Els Pastorets de Montblanc aquest any celebren els seus 77 anys de vida, en l'any del Centenari Folch i Torres, i com cada any per aquestes festes tornen a pujar a l'escenari del Centre Parroquial per animar les tardes nadalenques. Una cinquantena de persones, entre actors, llums, so, tramoia, direcció i tècnics formen part d'aquesta representació tant nadalenca que, un cop més, ha omplert les cadires del Centre Parroquial. L'any passat es va arribar, amb totes les actuacions, als 1.200 espectadors.

Així, aquest diumenge 25, diada de Nadal, i dilluns 26, dia de Sant Esteve, s'han fet a la capital de la Conca de Barberà les dues primeres representacions d'aquestes festes dels Pastorets de Montblanc.

Les pròximes actuacions seran el 8 de gener i l’1 de gener (infantil); totes al Centre Parroquial de Montblanc a les 18.00 h, i les entrades es podran adquirir a la Llibreria Requesens de forma anticipada i/o les restants una hora abans de cada representació a taquilla.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...