31 de desembre 2016

Els Pastorets tornen al Catòlic

  • Els Pastorets tornen al Catòlic
  • Els Pastorets tornen al Catòlic
Next

Els Pastorets tornen al Catòlic

El Quadre Escènic del Centre Catòlic recupera als pastorets més veterans

El Quadre Escènic del Teatre del Centre Catòlic presenta un any més Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Enguany, i degut a la celebració dels cent anys de l’obra, hi haurà una representació especial amb pastorets veterans. S’han recuperat actors que ja havien representat l'obra fa entre vint i trenta anys.
Jordi Tejedor, Antoni Monrós, Anna Trias, Joan Trias, Carolina Hernández o Anna Simó són alguns dels convidats a representar els Pastorets veterans al Catòlic. La codirectora del muntatge, Anna González, afirma que” vam pensar que seria una bona idea fer uns pastorets veterans recuperant aquells personatges de fa vint o trenta anys i poder fer uns Pastores més entranyables”.
Els Pastorets veterans es representaran el dia 1 de gener de 2017 a les 19h i el 8 de gener a les 11:30h. A banda d'aquest muntatge, el Quadre Escènic del Catòlic estrena el dia de Nadal les representacions més tradicionals dels Pastorets sota la direcció d'Anna Gonález i Litus Codina. Les representacions es podran veure el dia 25 de desembre a les 20h; Sant Esteve a les 19h; i els dia 7 i 14 de gener a les 19h.
Dijous, 22 de desembre, a les 20h podreu veure un ampli reportatge sobre els veterans pastorets al programa Taquilla Inversa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...