20 de febrer 2018

19 companyies catalanes participen en la fira de teatre infantil FETEN


La Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes de Gijón, FETEN, torna a comptar amb una nodrida representació catalana en la seva 27a edició, que se celebra fins divendres. Enguany, el certamen compta amb la participació de 83 companyies d'una desena de països, de les quals 19 són catalanes.

Són Múcab Dans, el Centre de Titelles de Lleida, Cia. de Teatre Anna Roca, Estenedor Teatre, Farrés Brothers i Cia., Iron Skulls, Javier Ariza, La Bleda, La Companya del Príncep Totilau, Marcel Gros, Orquestra de Cambra de l'Empordà, Produccions Essencials, Jordi Tonietti, Teatro Sobre Ruedas, Trukitrek, Cia. Circ Xic, El Burro dels Jocs, Red Button, i Cia. Estampades - Impàs.

Com és habitual, en el marc de FETEN, la fira de teatre infantil i juvenil La Mostra d'Igualada presentarà la programació i les activitats professionals per a la propera edició, la 29a, que se celebrarà del 12 al 15 d'abril.

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...