26 de febrer 2018

El Cirvianum recupera el programa Escola de l'Espectador




Aquesta és la segona edició de la iniciativa que té la voluntat d’apropar el teatre a tothom

El Teatre Cirvianum ha recuperat la iniciativa Escola de l’espectador, que va posar en marxa la temporada passada. Es tracta d’un nou programa que neix amb la voluntat d’apropar el teatre a tothom, per tal que els espectadors puguin veure i viure, de primera mà, tot allò que passa abans, durant i després dels espectacles.

Per a aquesta temporada hi ha previstes 6 sessions. Aquest divendres, dona el tret de sortida l’espectacle de Brodas Bros. La companyia ofereix un petit tast de l’espectacle, aquest migdia, a l’Institut Cirvianum, en una activitat exclusiva per als alumnes del centre.

D’altra banda, diumenge, a dos quarts de 5 de la tarda al Foyer del Cirvianum, la companyia Engruna Teatre farà una sessió de construcció de titelles i un taller de teatre a partir del conte El molinet de sal, en el qual està basada l’obra, que es representarà posteriorment al Teatre Cirvianum.


Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...