26 de juny 2018

La guardonada ‘Assassines’ s’instal·la al Raval




Podrem veure l’espectacle guanyador de la 22a Mostra de Teatre de Barcelona al Teatre del Raval

Barcelona és una de les millors ciutats del territori on veure nou teatre. Constantment estan sorgint nous talents que porten a les sales obres mai vistes o reinterpretacions de més clàssiques. En aquest cas és la companyia La Flor Innata, formada per professionals de diverses procedències artístiques: teatre musical, dramatúrgia, música, direcció escènica, teatre del text, pedagogia teatral, etc. Gràcies a això, van crear Assassines, un espectacle que es podria classificar com a teatre-cabaret, on la ironia, l’absurd i l’humor plasmen la idea del neofeminisme. Aquest model explica la situació de les dones de l’actualitat, sovint vistes lliures i independents però constantment caient als esquemes de comportaments conservadors. L’obra vol reflectir aquesta situació que moltes viuen diàriament enmig de cançons, monòlegs, assassinats i bosses de Louis Vuiton. La 22a edició de la Mostra de Teatre de Barcelona va considerar-la tan original i transgressora que li va atorgar el seu màxim guardó.

Ara podreu veure-la al Teatre del Raval del 21 de juny al 8 de juliol. Està protagonitzada per Mar Esteban, Agnès Esquerra i Padi Padilla, dirigida per Joan M. Albinyana, escrita per Núria Vizcarro i música de Miquel Esquerra i Joan Cot.


Les entrades costen 14 euros anticipades i 20 a taquilla.
21 juny 2018 al  8 juliol 2018

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...