26 de juny 2018

Comencem l'estiu amb la #GiraPíndoles2018 i un ASSAJAR ÉS DE COVARDS: LA GALA que compleix 5 anys!

4 COSES IMPORTANTS QUE HAS DE SABER:
1. ARRIBA LA #GIRAPÍNDOLES2018!!
Es molt contentes d'acollir, juntament amb El Maldà i la Sala Flyhard, les 4 peces guanyadores del Festival Píndoles: AMBULANTIS, AQUEST SOL, HI ÉS PER A TOTS?,ALEX BARTI i DUEL.


QUAN? DIMARTS 26 A LES 20:30H
12€ ENTRADES ANTICIPADES
15€ TAQUILLA
2. L'ÚLTIM POLLASTRE DE LA TEMPORADA AMB ASSAJAR ÉS DE COVARDS: LA GALA!
Arribem al 5è aniversari del pollastre més gran de la ciutat; aquell que podem veure cada segon dilluns del mes durant l'any. Per tancar la temporada celebrem la tradicional gala on 40 professionals de les arts escèniques es tanquen durant 48h per crear 4 obres inèdites.

QUAN? DIUMENGE 1 DE JULIOL A LES 19H
10€ PREU ÚNIC (amb consumició inclosa)
Un projecte de la Cia Casa Real i Associació ATIC del Teatre Tantarantana.
+ INFO DE L'ESPECTACLE
3. SHENZHEN SIGNIFICA INFERN TREU FUM I ESTÀ A PUNT PER ESTRENAR!
Desprès de l’èxit de Lehman Trilogy torna un altre text de Stefano Massini i direcció de Roberto Romei amb la interpretació de Sandra Monclús. Què estàs disposat/da a fer per conservar la teva feina? Partim d'aquesta pregunta per sotmetre'ns a l'entrevista d'aquesta gran i imponent examinadora que posarà el públic al punt de mira. Un espectacle proper on pujarem els espectadors damunt l'escenari a 4 bandes... 

QUAN? DEL 6 AL 29 DE JULIOL
ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE 12€
A MÉS A MÉS... Et convidem a un assaig obert aquest dimecres 27 de juny a les 12h. T'animes? Respon aquest correu i et donarem més detalls de la invitació.
+ INFO DE L'ESPECTACLE
4. ÚLTIMS 3 DIES DE MORPHEO115!
Que no saps què és el Projecte Morpheo? Doncs el Projecte Morpheo sí que sap qui ets tu i potser en aquest mateix moment s'està ficant dins del teu cap (disposa, per això, de diferents eines, des dels fàrmacs legals i les drogues que no ho són tant fins a les imatges cinematogràfiques) per programar els teus somnis i els teus desitjos.
Ressenya a La Vanguardia.


QUAN? FINS EL 29 DE JUNY
ENTRADES A PARTIR DE 12€
+ INFO DE L'ESPECTACLE
MÉS PROGRAMACIÓ...
ENSAYO SOBRE LA CEGUERA

LA COQUERA TEATRO
DEL 5 AL 15 DE JULIOL

ÀTIC22
 
Adaptació teatral de la novel·la de José Saramago amb una proposta de teatre envolvent que travessa la platea i trenca la quarta paret.
Una inexplicable epidèmia de ceguera arrasa la ciutat i els primers casos són aïllats ben aviat en un edifici abandonat mentre es prenen les mesures pertinents per entendre el mal o donar-li resposta. La contenció és necessària, la civilització ha de defensar-se sigui com sigui. Però, què ocorre amb els primers passos? Qui ajudaria a un cec i el seu mal fos contagiós? Val tot per protegir a la resta de la humanitat, inclús abandonar-los?
PROGRAMACIÓ ESCOLAR DEL CURS 2018/2019

DEL 8 D'OCTUBRE AL 10 DE MAIG
 
27 TEMPORADES… de programacions adreçades a les escoles i dedicades a la cultura, l’entreteniment, l’oci, però per damunt de tot incitant al coneixement, fomentant la imaginació i els valors positius dels nostres nens i nenes -els homes i dones del futur-. Ho necessitaran en una societat que per damunt de tot sembla que comenci a donar l’esquena a tot allò que és realment important.

Us oferim una vegada més una engrescadora programació, plena de talent, imaginació, humor, art i ganes de gaudir de la vida.
© 2018 TEATRE TANTARANTANA
C/ De les flors, 22 · 08001 Barcelona - 93 441 70 22 -  teatre@tantarantana.com
       

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...