01 de novembre 2018

El projecte A Tempo porta a les aules i instituts de Girona artistes del Festival



Lluís Homar, Elisabet Casanovas, Clara Peya, Juan Carlos Martel, Clàudia Cedó, Diego Sinniger, Estel Solé, Aida Oset, Xesca Salvà, Àlex Rigola i Meri Yanes són alguns dels noms que participen en les activitats.

El projecte educatiu A Tempo, Arts i Formació és una iniciativa de la Fundació La Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta que es vertebra en quatre eixos principals: Artistes a l’aula, Temporada Alta a l’aula, Crea el teu projecte i Formació per a professionals.  L’objectiu del projecte és potenciar les relacions entre el món cultural i educatiu gironins en el marc únic de Temporada Alta. Totes les activitats d’aquest projecte són gratuïtes per als centres educatius.

En aquest sentit Artistes a l’aula, ja ha començat i diversos professionals de les arts escèniques han realitzat diverses masterclass a alumnes de Girona i Salt. Temporada Alta a l’aula portarà les representacions de La Corda, La llavor del foc, Julieta, Albert-Berta a escoles i instituts i al novembre els alumnes dels instituts assistiran a l’espectacle MACHO MAN d’Àlex Rigola i més de 400 alumnes de l’Escola El Bosc de la Pabordia reflexionaran sobre la idea de viatge a través d’instal·lacions artístiques, espectacles, concerts, conferències i excursions entre d’altres activitats.

+ info – publicat per
https://www.temporada-alta.com/noticia/el-projecte-a-tempo-porta-a-les-aules-i-institut-de-girona-alguns-dels-principals-artistes-del-festival/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...